Italská kuchyně je sama o sobě velmi snadná. Především pokud máme už těstoviny koupeny a stačí je jen uvařit, no ale to neznamená, že by snad příprava těstovin byla nějak náročná. To vůbec. Hlavní je mít strojek na těstoviny.
Příprava těsta je snadnější než na lívance, a to už je co říct. Náplň? Bez komentáře. Pak už zbývá jen příprava samotných raviol a ta je spíš zábava, než komplikace.
Mrzí mě to, ale nestihla jsem vyfotit ravioli, když jsem je podávala..ráda bych řekla, že za tím je někdo jiný, ale byla jsem to já a jen já, kdo se nekontroloval a hned se na ně vrhl (po celém dni bez jídla, chápejte..).
Příprava těsta je snadnější než na lívance, a to už je co říct. Náplň? Bez komentáře. Pak už zbývá jen příprava samotných raviol a ta je spíš zábava, než komplikace.
Mrzí mě to, ale nestihla jsem vyfotit ravioli, když jsem je podávala..ráda bych řekla, že za tím je někdo jiný, ale byla jsem to já a jen já, kdo se nekontroloval a hned se na ně vrhl (po celém dni bez jídla, chápejte..).